به گزارش خبرنگار مهر، موسی جاودان عصر یکشنبه در نشست با اصحاب رسانه اظهار داشت: برای برقراری رشته تصفیه آب دریا تمام اقدامات انجام شده است اما به دلیل اینکه باید یک مرکز در مورد رشته برای انجام فعالیت عملی باید وجود داشته باشد مکاتباتی را برای فراهم کردن محیط کار عملی با آبفای هرمزگان انجام داده‌ایم.

جاودان افزود: تمام امورات مربوط به سر فصل‌ها و کمیته‌های این رشته انجام شده است و تنها تائیدیه آبفای هرمزگان باقی مانده است.

وی با ذکر این نکته که دانشگاه جامع علمی کاربردی در میان یازده زیرنظام اموزش عالی کشور کمترین میزان شهریه را دریافت می‌کند، تشریح کرد: شهریه‌های ثابت بسته به نوع رشته از ۲۵۰ هزار تومان تا ۴۵۰ هزار تومان متغیر است.

دکتر جاودان با اشاره به نقش رسانه ها در شکل دهی افکار عمومی خاطر نشان کرد:رسانه ها ی قوی، افکار عمومی و مطالبات اجتماعی را شکل می دهند و نقش مهمی در تصمیم گیری مردم و حتی مسئولین دارند. رسانه ها از طریق شکل دادن اندیشه ها و احساس مردم بر محیط اجتماعی تاثیر بسزایی دارند. یکی از نقش های اساسی رسانه انعکاس مطالبات اجتماعی و پل ارتباطی بین مردم و مسولین جهت پاسخگویی مسئولان است.

وی خاطر نشان کرد: رسانه ها با جهت دهی ذهنی مردم و برجسته کردن مطالبات اجتماعی می توانند در انعکاس مسایل اجتماعی نقش اثر گذاری داشته باشندکه این امر می تواند منجر به تلاش مسئولان برای بهبود عملکرد ادارای سازمانی و بهبود بخشی به کیفیت زندگی اجتماعی، سالم سازی جو روانی-اجتماعی سازمان ها و ادارات با شند. از آنجا که به دلیل فساد ادارای نوعی بی اعتمادی در مردم در حال شکل گیری است و به نوبه خود یکی از بزرگترین چالش های اجتماعی محسوب می شود، خبرنگاران می توانند در  این زمینه نقش مؤثری داشته باشند.

 خبرنگاران با مشکلات اقتصادی و امنیت شغلی مواجهند

وی ضمن تاکید بر توجه مسئولان به حل مشکلات اهالی رسانه یاد آورشد: هر یک از مشاغل و حرف مشکلات و چالش های خاص خودش را دارد. خبرنگاران در حال حاضر با مشکلات اقتصادی، امنیت شغلی، فشارهای روانی و فرسودگی شغلی مواجه هستند.

ده مرکز علمی کاربردی در هرمزگان فعال است/شش هزار دانشجو مشغول به تحصیل داریم

وی با تشریح وضع موجود و تعداد مراکز علمی کاربردی در استان گفت :دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان در سال ۱۳۸۲ با ۱۰ کد رشته محل در در ۲ مرکز علمی کاربردی آغاز به کار کرد و تا سال ۱۳۹۱ همواره تعداد مراکز رو به گسترش بود. اما تحولات اجتماعی و تغییر شرایط فرهنگی و اقتصادی موجب شد که برخی از مراکز علمی کاربردی استان پس از اخذ مجوز نتوانند شروع به کار کنند و تعدادی هم به علت عدم تمایل دستگاه متقاضی پذیرش دانشجو نداشتند.

به گفته جاودان، از ۱۵ مرکز باقیمانده با توجه به مصوبه شورای عالی اداری مراکز وابسته به دستگاه های اجرای اجازه پذیرش دانشجو نیافتند و به این ترتیب ۱۰ مرکز علمی کاربردی فعال در استان باقی ماندند. با توجه به ارزیابی درونی و تاکید بر کیفیت آموزشی دانشگاه ۲ مرکز دیگر نیز از پذیرش دانشجو منع شدند و اکنون ۸ مرکز در سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ می توانند دانشجو پذیرش کنند.

وی ابراز داشت: در حال حاضر حدود ۶۰۰۰ هزار دانشجو در ۱۹ مرکز علمی کاربردی استان هرمزگان در ۲۰۸ رشته )۱۲۴ کاردانی و ۸۴ رشته کارشناسی( در ۷ شهر استان و ۴ گروه صنعت، کشاورزی، مدیریت و خدمات اجتماعی و  فرهنگ و هنر مشغول به تحصیل هستند. 


مشاوره درسی اجتماعی ,علمی ,کاربردی ,مرکز ,رشته ,رسانه ,علمی کاربردی ,مرکز علمی ,رسانه ها ,کاربردی استان ,می توانند ,علمی کاربردی استان ,کاربردی استان هرمزگانمنبع

امروز آخرین فرصت انتخاب رشته‌های با آزمون دانشگاه آزاد

۸۰ درصد قبولی‌های کنکور به ۵ تا ۶ استان اختصاص دارد

۶ نکته‌ مهم برای انتخاب رشته دانشگاه

نتایج اولیه کنکور فردا اعلام می‌شود

کنکوری‌ها زمان را از دست ندهند، تمرین تست‌زنی کنند

آزمون‌های کنکور دبستان‌ها محیط مدرسه را کسالت‌آور کرده است

هیجان نوجوانان را با کلاس تست‌زنی کنترل نمی‌کنیم

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

خطیبی نیوز ahidk ]j | شاهین چت دولتمداری شایسته خرید آنلاین کمد لباس بادرود رسانه فرش دیجی رز دانلود فیلم ها و انیمیشن جدید و قدیمی و سریال های خارجی و ایرانی مشاوره کنکور گراف تور